IMG-20181117-WA0001.jpg IMG-20181117-WA0010.jpg WatersportbedrijfDeWerff-header1.jpg WatersportbedrijfDeWerff-header2.jpg WatersportbedrijfDeWerff-header3.jpg oudegaasterbrekken.jpg omgeving5.jpg BM.jpg
Jachthaven Bootsma
Haven
Huurvloot
Huurvloot

Bootstalling
Winterstalling
Onderhoud en Reparatie
Onderhoud en Reparatie

Bootstalling Watersportbedrijf De Werff: veelzijdig en goed.

U wilt uw kostbare bezit buiten het seizoen vertrouwd opslaan. Dat kan in de bootstalling van Watersportbedrijf De Werff in Oudega (SWF). Ideaal gelegen in het hart van het Friese Merengebied, nabij Sneek, Heeg, Langweer en de andere watersportplaatsen. 

Bootstalling binnen en buiten

Bij Watersportbedrijf De Werff hebben we diverse bootstalling-mogelijkheden. U kunt uw boot op ons bedrijfsterrein, in het water of in de loods stallen. Uiteraard houden wij constant een oogje in het zeil. Onze bootstalling beschikt over een gekeurde kraan voor schepen t/m 5 ton.

Onderhoud en reparatie

Als extra service kan Watersportbedrijf De Werff in de winterperiode het onderhoud en reparatie van uw schip en motor verzorgen. Behalve deze werkzaamheden kunnen wij in onze bootstalling ook schilderwerk voor u uitvoeren. Vanzelfsprekend kunt u ook zelf werkzaamheden aan uw schip uitvoeren in onze bootstalling. Zo vaart u in het voorjaar tiptop de Friese meren op!